Skip to content

SEO (Zoekmachine Optimalisatie)

Ook beter gevonden worden in Google? Vraag gerust vrijblijvend naar de SEO mogelijkheden bij JERB.
Zichtbaar zijn in Google is tegenwoordig een must om relevante bezoekers binnen te halen en zo meer omzet te genereren. 

1. Doelen bepalen

Laten we beginnen met een vrijblijvend gesprek. Hierin horen we graag welke doelen u voor ogen heeft. Het is namelijk niet voor elke branche interessant om een SEO traject te starten vanwege zeer sterke concurrentie, dit zullen we dan ook bij u aangeven.

2. Keywords en scan

Één van de eerste stappen is het bepalen van de zoekwoorden, door middel van een concurrentieanalyse en diverse tools stellen wij een lijst samen met keywords en bijbehorende zoekvolumes die relevant zijn aan uw website. De vervolgstap is het maken van een technische scan, hierin lopen we belangrijke (SEO) technische elementen langs en brengen worden eventuele problemen in kaart gebracht.

3. Optimalisatie

Bij akkoord zullen we technische en content wijzigingen gaan doorvoeren die ervoor zorgen dat de website voldoet aan de richtlijnen van Google. Content optimalisatie zullen we richten op basis van de eerder gemaakte keywordanalyse. 

4. Linkbuilding

Zodra de website volledig geoptimaliseerd is bieden wij ook de mogelijkheid om linkbuilding voor uw website te gaan realiseren. De on-page is namelijk een goede basis voor een betere vindbaarheid in Google, maar nog één van de belangrijkste onderdelen binnen een SEO traject is linkbuilding. Hierdoor gaat de autoriteit omhoog doordat andere websites een link naar uw website plaatsen.

Responsive website

Het is belangrijk dat uw website goed werkt op alle desktops, laptops, smartphones en tablets. Google kijkt ook naar het design van uw website, als dit niet in orde is kan het nadelig zijn voor de rankings. Ook bij het ontwikkelen van een nieuwe website kunnen wij helpen. Neem daarvoor gerust contact op.

Snelheid

Snelheid van uw website is niet alleen belangrijk voor Google, maar ook zeker voor de bezoekers. Mensen klikken een website snel weg als het laden te lang duurt, dit kan dus ook nadelig zijn voor uw omzet.

Hoe hoog wilt u staan?

We bespreken graag de mogelijkheden, neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.