Over JERB

Waarom zou je moeten kiezen voor JERB?
Pen-potlood-JERB
Paperclips-jerb
westland-jerb
westland-jerb

Jerry de Brabander

“Ondernemers en bedrijven helpen. Daar krijg ik energie van.”

Aangenaam! Mijn naam is Jerry, 26 jaar oud en woon in het dorpje Honselersdijk. In de zomer van 2016 afgestudeerd aan de Hoge School Rotterdam en al een aantal jaar ondernemer in een aantal online platforms.

Toetsenbord-JERB-websites

Waarom JERB?

Je laat een professionele website maken. En wat nu? Hoe kom ik aan bezoekers of simpelweg klanten? Bij JERB is het niet alleen de hand schudden, website maken en klaar. Ik adviseer en help je met alle online mogelijkheden om te groeien. 

Professionele websites

Ontwikkelen van websites die aanspreken tegen een betaalbare prijs.

Social Media

Al drie jaar actief met adverteren op Facebook & Instagram. Ook deze kennis is in huis.

Huisstijl & Logo

Wij werken samen met de beste bureau’s om de mooiste websites af te leveren.

Extra features

Je Instagram page uitlichten of een nieuwsbrief functie? Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Deze bedrijven hebben al kennis gemaakt

  • “Wat een geweldige service. Bij JERB werd ik na het bouwen van mijn website niet aan het lot overgelaten maar word ik nog steeds begeleid waar nodig. Buiten de service was de site ook mooier dan ik had durven dromen. Helemaal top!!”

    Bodhi Bosma, Taxi Waterweg

  • “Een uitstekende service gezamenlijk met een verbluffende website! Zeer goede kennis van zaken en heel goed meedenkend in onze wensen. Wij zijn super tevreden en willen alle ondernemers JERB aanbevelen!”

    Steven Olsthoorn, Silvestre Etienne

01

Hoe te werk?

Elke website begint met een aantal vragen en een lekkere bak koffie. Wanneer? 

02

Systeem

De websites van JERB worden gebouwd in Wordpress, wat een content management systeem (CMS) is. Het is het populairste CMS ter wereld. Een voordeel is dat website beheerders zonder enige kennis zelf teksten en afbeeldingen kunnen aanpassen. 

03

Samenwerken

Toffe ideeën of iets anders? Graag! Door middel van samen te werken kom je verder.

04

Onderhoud

Niemand wilt dat zijn website niet meer (goed) werkt. Bij JERB kun je er voor kiezen om een jaarlijkse onderhoudscontract af te nemen. Wij zorgen er dan voor dat je website up to date blijft, dat je website wordt beveiligd en dat er back-ups worden gemaakt. Jaarlijkse onderhoud bij JERB is een investering van 250,-. Daaronder vallen ook kleine aanpassingen, zoals een tekst wijzigen, een afbeelding wijzigen/toevoegen en een kleur van een element aanpassen.

Kan jouw website wel een opfrisbeurt gebruiken?