JERBfolio

Werk waar wij trots op zijn.


Naaldwijks Parket Centrum

Naaldwijks Parket Centrum

Spots Hoveniers

Spots Hoveniers

Perron Nieuwerkerk

Perron Nieuwerkerk

Inside SCM

Vaarthuys

 • Samenwerken met Jerb en zijn team verliep voor ons flexibel en het resultaat werd zonder veel aanpassingen snel behaald. Kortom, zoek je een flexibele en effectieve partij voor uw online omgeving, bel jerb!

Stal van Santvliet

Stal van Santvliet
 • Stal van Santvliet had een nieuwe website nodig. Via vrienden kwamen wij bij Jerry uit. Na een eerste gesprek zijn we gelijk aan de gang gegaan. Door samen veel te overleggen en ideeën te delen hebben we een toffe website kunnen maken. De website is niet alleen heel mooi, maar ook professioneel en praktisch.

Hardfestival

Hardfestival
 • Naast JERB heb ik een eigen webshop genaamd Hardfestival! Momenteel is Hardfestival het grootste social media platform als het gaat om hardere stijlen festivals. Op Instagram worden we door +58.000 mensen gevolgd, en verkopen onze merchandise over de hele wereld.

Baremans Consultancy

Baremans Consultancy
 • Ik heb Baremans Consultancy in 2017 opgericht en tegelijkertijd in contact gekomen met JERB. JERB heeft een nette offerte opgesteld met een stappenplan waardoor direct duidelijk was wat JERB zou uitvoeren en wat ik zelf moest doen om gezamenlijk tot een goed resultaat te komen. JERB heeft zich aan de afspraken gehouden er ervoor gezorgd dat ik op korte termijn een nette en professionele website had. Na afronding van de basis site word ik nog steeds goed geholpen en voorzien van zowel gevraagde als ongevraagde feedback. Kortom top service!

Eetcafe Westgaag

Eetcafe Westgaag
 • Onze website was verouderd en kon na de verbouwing van ons eetcafé wel een opfrisbeurt gebruiken. JERB heeft dit met beide handen aangepakt. En een geweldige service verleend. Niks was te gek en hij kwam zelf ook met veel goede ideeën! Moet er nu nog iets aangepast of toegevoegd worden, dan zorgt JERB daar direct voor. Helemaal goud dus en een aanbeveling waard!

GS Montage

GS Montage
 • Onze vorige website was al jaren oud en zat inmiddels vol foutmeldingen, toen ik in contact kwam met JERB. Na een eerste gesprek was er bij mij direct het gevoel dat JERB de juiste partij was om mee in zee te gaan. Nadat alle benodigde info en foto’s waren geselecteerd was er binnen no-time een basis voor de nieuwe website. Na een tweede kort overleg konden de laatste wijzigingen aan de site gedaan worden en het resultaat mag er zijn. Vooral door goede adviezen van JERB is de site een stuk overzichtelijker en zakelijker dan voorheen.

Jan van der Knaap

Jan van der Knaap

Telako

PZ Planten

PZ Planten

Huyser Fietsen

Huyser Fietsen

 • JERB heeft de website van Huyser-fietsen gedaan en wij waren vanaf minuut 1 al tevreden. Ondanks dat wij natuurlijk onze eigen ideeen hadden hielp Jerry ons ook nog op andere nuttige ideeën voor de website. Op deze manier heeft Jerb voor ons een topwebsite neergezet die tevens ook mee kan gaan in de potentiële groei van Huyser fietsen.

Honselse Feestweek

Honselse Feestweek

 • “Dankzij Jerb heeft ons evenement eindelijk een website die past bij de uitstraling die wij nastreven. Niet alleen prachtig vormgegeven, maar ook voorzien van handige features als inschrijvingen voor evenementen en sponsorpakketten.”

Addenda Shop

Kolibri Orchids

Kolibri Orchids
 • JERB heeft onze webshop ontwikkeld. Het was en is nog steeds een prettige samenwerking. Zelf hadden wij al een idee hoe het eruit zou moeten zien, alleen hadden wij zelf geen kennis met het opzetten van een webshop. Jerry heeft ons hierin goed begeleid, hij weet welke dingen belangrijk zijn en deelt dit dan ook graag met zijn klanten zodat er nog meer uit de webshop/ website te halen valt. Top samenwerking!

MYX Boutique

MYX Boutique

Cobaplant

 • Onze website moest naar 5 jaar stilstaand een andere uitstraling krijgen,e n weer up-to-date betreft met de nieuwe ontwikkelingen op het internet. Nu kwamen we uit bij Jerry waar je gelijk een goed gevoel bij krijgt door ze vakkundige kijk op je website. Jerry weet wat je wilt heeft goede ideeën. Wij hebben nu een website die professioneel is en naar onze wensen.

Shop plus Ship

Shop plus Ship

Soundfreaks Events

Soundfreaks Events

Peter Smit 2 Wielers

Peter Smit 2 wielers

 • “Super blij met onze nieuwe website. Netjes geholpen en snel geregeld!
  Een aanrader voor elk bedrijf die een goede uitstraling wilt hebben met zijn eigen website.”

Apartus

 • Volgt nog!

Kester KW

Wubben Bauer

Wubben Bauer

Sportparkservice

Sportparkservice
 • Wij zijn één van de eerste klanten van JERB en zijn heel tevreden! Jerry heeft goed geluisterd naar onze wensen voor een nieuwe website en kwam met een voorbeeld waaraan we niets meer hoefden te veranderen. Zijn idee om Instagram te koppelen aan onze website blijkt ook een goede zet te zijn geweest. Kortom, wij zijn blij met JERB.

De Carlton Vuurwerk

De Carlton Vuurwerk
 • De Carlton Vuurwerk was eind vorig jaar hoog nodig toe aan een vernieuwde website. Onze eisen hierbij waren een moderne, praktische website die zeer toegankelijk is voor alle devices. Daarnaast was het voor ons van belang dat we deze website zelf kunnen aanpassen. In onze zoektocht zijn we bij Jerry terecht gekomen, die perfect aan onze wensen kon voldoen. In goede samenspraak zijn wij tot een ontwerp gekomen waar wij tot op heden erg tevreden over zijn tegen een scherp tarief.

Taxi Waterweg

Taxi Waterweg

 • Jonge mensen met een frisse kijk op online uitstraling. Fijne persoonlijke aandacht, ook na de oplevering van de site is er nauw contact indien gewenst!

Danielle van Mierlo

Danielle van Mierlo

Regionale Vervoer Regisseur

Regionale Vervoer Regisseur

Solar Floating

Solar Floating

Hans Bransen

Hans Bransen

Business Club Quintus

 • De Business Club Quintus was hard aan een nieuwe website en logo toe. Uiteindelijk bij JERB terecht gekomen. Wij zijn heel fijn geholpen hier. Het resultaat is een frisse website die er weer jaren tegen kan. Mede dankzij 3Kommunicatie.

Puister Loodgieters

Puister Loodgieters

Hortipar

 • Onze website was toe aan vernieuwing. We zochten hierbij naar een partner die onze professionaliteit kon vertalen in een professionele website.
  Na contact met Jerry was het duidelijk dat hij de geschikte partner voor ons was. Doormiddel van zijn ervaring en creativiteit heeft hij voor ons een top website geleverd. Zijn input, service en creativiteit zijn zeker een aanbeveling waard!

Dit waren onze parels!

Ben jij op zoek naar een verbluffende doelgerichte website?
Een goede website levert meer op dan het kost!
Neem gerust even contact op via de contactpagina of bel direct op via 06-52515235.

 • westland-jerb